Sol·licitud per participar en la programació de la Festa de la Música al carrer

Us oferim la possibilitat de participar en una de les actuacions en directe de la Festa de la Música al carrer 2022.  Se celebrarà el dimarts 21 de juny de 2022 de 19 h a 22 h, a diferents espais de la ciutat. La participació en aquesta activitat és voluntària i no remunerada.

Si ets ciutadà/ana de Castelldefels i tens coneixements musicals acreditats, o si ets membre de grups o de formacions musicals, d’escoles de música, o corals de la ciutat, etc. i vols participar en la Festa de la Música al Carrer, ara t’oferim la possibilitat de fer-ho.

La participació en aquesta activitat és de caire voluntari  i no remunerat. El temps de les actuacions dependrà del nombre de participants, i en tot cas, no superarà els 45 minuts.

Abast i requisits

Qui ho pot sol·licitar

Ciutadans i ciutadanes de Castelldefels que tinguin coneixements musicals acreditats. Membres de grups i formacions musicals, membres d’escoles de  música de la ciutat i corals de la ciutat, altres propostes musicals…
La comissió organitzadora d’aquesta festivitat, una vegada hagi rebut totes les sol·licituds, farà una selecció en funció dels espais i franges horàries disponibles.

Quan es pot sol·licitar

Del 9 al 22 de maig de 2022, ambdós inclosos

Termini de resolució i sentit del silenci

1 setmana des de la recepció de l’instància. Silenci negatiu.

Tramitació telemàtica

Tramitació presencial

Pas a pas

1. Recepció de la instància online degudament emplenada.

2. La Unitat Tècnica de Cultura us comunicarà si s’accepta o no la sol·licitud

3. La persona interessada haurà de recollir a l’OAC la autoliquidació per procedir al pagament.

On es pot tramitar

La comissió organitzadora d’aquesta festivitat, una vegada hagi rebut totes les sol·licituds, en farà una selecció en funció dels espais i de les franges horàries disponibles.