Participació al carnaval

L’ Àrea de Festes organitza el Carnaval amb les diferents entitats que fan les seves carrosses.
El Carnaval Infantil ho organitza la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Castelldefels amb el suport de l’Ajuntament.

Es caracteritza per ser una desfilada de carrosses i comparses a la ciutat on participen una quinzena de comparses a la Gran Rua i al voltant de figurants, que amb les disfresses més insòlites acompanyaran a Sa Majestat en el seu tradicional recorregut pels carrers de la ciutat.

Per acompanyar al Rei Carnestoltes, Castelldefels i els seus ciutadans deixen volar la imaginació i es transformen en multitud de personatges que donen vida i color a la Rua, acte central de Festes.

El dissabte tindrà lloc la Gran Rua de Carnaval amb un concurs de carrosses i comparses i posteriorment el Ball de Carnaval.

El diumenge és el dia dels més petits. Es fa una Rua Infantil pel Nucli Urbà i un concurs.

Per a la selecció del cartell anunciador de la festa, s’organitza un concurs de cartells destinat als i les alumnes de la ESO dels centres educatius de Castelldefels o residents a Castelldefels, entre 12 i 16 anys, individualment o en grup.

Abast i requisits

Qui ho pot sol·licitar

Per a participar en la Rúa del Carnaval d’Adults del dissabte i la Rúa de Carnaval infantil del diumenge ho podrà fer tota entitat o grup de persones que vulgui, essent el mínim de participants per comparsa de 5 persones.

En el Carnaval Infantil també es permetrà la participació de forma individual (de 1 a 4 persones) i no serà necessari realitzar inscripció prèvia, tot i que aquests, no podran optar a cap premi.

Las bases del concurs infantil i d’adults recolliran els requisits de la participació.

Quan es pot sol·licitar

Data d’inici inscripció a les rues d’adult i infantil: del 23 de gener fins el 5 de febrer de 2023 , ambdós inclosos.

Data inici inscripció concurs cartells carnaval (per centres educatius): del 9 al 21 de gener de 2023, ambdós inclosos.

Informació Relacionada Carnaval adults

Informació Relacionada Carnaval infantil

Tramitació telemàtica

Tramitació presencial

On es pot fer la inscripció