L’agrupació de cultura popular d’aniversari

Quatre dècades de Cultura Popular a Castelldefels

L’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC) va néixer enguany fa 40 anys. El seu objectiu? Portar la cultura popular als carrers i places de la nostra ciutat amb l’ajut i participació de la ciutadania.

Els primers grups que es va crear van ser els Castellers de Castelldefels i l’Escola de Grallers i, a poc a poc, s’hi van anar sumant les colles que a dia d’avui formen l’entitat, com ara el Ball de gitanes, els Gegants, els Diables, les Panderetes, els Bastons, l’ Esbart o els Picarols.

Per celebrar aquest aniversari tan assenyalat, l’ACPC ha preparat tot un seguit d’activitats que es duran a terme al llarg de l’any. Castellers, gegants, balls populars, diables, tabalers… tots sortiran al carrer!

Com a tret de sortida, el proper dissabte 9 d’abril de 2022 a les 18 h tindrà lloc a la Plaça de l’Església la “Diada Castellera 40 anys” amb la participació, juntament amb els Castellers de Castelldefels, dels Castellers de Sabadell i els Castellers de Cerdanyola com a colles convidades.

Per conèixer de prop l’equipament i les activitats, el diumenge 17 d’abril, d’11 h a 14.30 h, se celebrarà una jornada de portes obertes de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Tot això acompanyat de música i un vermut i begudes a preus populars

Tothom hi és convidat!

Si voleu estar informats de totes les activitats, estigueu atents a les xarxes:

Instagram: @acpcastelldefels
Facebook: @acpcastelldefels
Twitter: @acpcast

I si voleu formar part d’alguna de les colles i participar en les celebracions en primera persona, podeu contactar amb l’Agrupació de Cultura Popular a través de les xarxes o visitar el seu local, a l’avinguda Lluís Companys.