Conversa literària amb Irene Vallejo el proper 28 de febrer

L’activitat tindrà lloc al Teatre Plaza (19h), servirà per obrir la celebració del 10è aniversari de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i comptarà amb la participació de la periodista i escriptora Eva Comas com a moderadora de la conversa

El Teatre Plaza de Castelldefels acollirà el proper 28 de febrer (19 hores) una conversa literària amb Irene Vallejo, autora de “El infinito en un junco”. L’acte servirà per donar el tret de sortida al desè aniversari de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i consistirà en una conversa entre l’autora i la moderadora; la periodista i escriptora Eva Comas.

No és necessària inscripció prèvia i al final de l’acte hi haurà temps per la signatura de llibres per part de Vallejo.

L’autora i la seva obra

Irene Vallejo (Zaragoza, 1979) és filòloga clàssica i escriptora. Durant anys va compaginar l’escriptura amb l’ensenyament. Ara es dedica de forma plena a la literatura i, a banda de la seva feina com a escriptora d’assajos i novel·les, col·labora a El País Semanal i al diari Heraldo de Aragón. Els seus articles estan recollits a “Alguien habló de nosotros” (2017) i “El futuro recordado” (2020).

A la seva obra destaquen les novel·les “La luz sepultada” (2011) i “El silbido del arquero” (2015). També ha escrit assajos i llibres infantils.

“El infinito en un junco” (amb el subtítol “La invención de los libros en el mundo antiguo”) li va suposar guanyar el Premio Nacional de Ensayo l’any 2020. En ell, tot un èxit editorial, reflexiona sobre l’orígen de la lectura al món clàssic a través d’una narració que mescla acció i erudició amb un llenguatge ric i accessible.