Noves mesures COVID-19

A finals del 2021 el Govern va anunciar noves mesures per frenar l’increment de contagis actual, causat pel ràpid creixement de la variant òmicron del virus de la COVID-19.

Les mesures restringeixen al 70% l’aforament dels teatres, cinemes, auditoris, circs amb carpa i espais especialment habilitats per a la realització d’espectacles públics, quan es desenvolupin en espais tancats.

Atès el risc molt alt de contagi, cal tornar a restringir els aforaments al 70% als teatres, cinemes, auditoris, circs amb carpa i els espais especialment habilitats per a la realització d’espectacles públics, quan es desenvolupin en espais tancats. En tot cas, i tant per les activitats desenvolupades a l’aire lliure com en espais tancats, els assistents han d’estar asseguts. S’ha de garantir una bona ventilació dels espais tancats mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació i s’han d’establir mesures organitzatives per evitar aglomeracions.

Aquestes mesures que inicialment tenien una vigència prevista de 15 dies, es prorroguen 15 dies més i afecten als espectacles programats al Teatre Plaza durant el mes de gener. S’ha restablert el sistema de venda d’entrades amb distància social.  Per a les entrades venudes amb anterioritat a l’adopció de les mesures, s’han bloquejat seients per poder espaiar el públic, que es farà el dia de la representació.

Agraïm la vostra comprensió.