La filla del mar aconsegueix el premi al millor musical

El Teatre Monumental de Mataró va acollir anit la gala de l’edició XXVII d’aquests guardons.

L’edició 2021 dels Premis Butaca va tenir lloc anit a Mataró i va celebrar la volta a la normalitat amb el teatre ple.

CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA ha rebut el guardó al millor muntatge de l’any segons la decisió del públic que ha votat en els Butaca, que li ha reconegut fins a 8 premis de les nominacions a les quals optava, inclosa millor direcció teatral per a Guillem Albà i Joan Arqué.

LA FILLA DE LA MAR ha aconseguit tres premis de les 4 categories a les quals optava, incloent el Butaca a millor musical, millor actor de musical per a Toni Vinyals i millor actriu de musicals per a Mariona Castillo. Aquest espectacle el podreu veure el pròxim dissabte 20 de novembre de 2021  al Teatre Plaza de Castelldefels. Teniu ja les vostres entrades?

La producció de la Brutal EL MÀGIC D’OZ, nominat a 3 premis Butaca, ha rebut el Butaca al millor espectacle per a públic familiar.

L’organització dels Premis Butaca ha volgut reconèixer amb un premi honorífic especial al Grup FOCUS, i en representació al seu fundador, Daniel Martínez, com a reconeixement als 35 anys de lliurament i esforç en l’escena teatral.