Reserva les teves entrades per al concert tancament “A l’estiu la cultura no s’atura”

Núria García en concert

Núria Garcia, violinista i músic electrònic, ens proposa una proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies on sonen les quatre cordes del violí en un projecte de música electrònica. Barrejant el violí elèctric amb efectes, sintetitzadors i bases electròniques llançades des de diferents controladors, creant loops i melodies que crearan un ambient sonor personal. Acompanyada d’ unes videoprojeccions amb làser que van creant formes i colors hipnotitzants en harmonia amb la música que sona. Un espectacle audiovisual sense precedents creant així una atmosfera molt emotiva, dinàmica i impressionant pels sentits.

Amb aquesta actuació tanquem el cicle de concerts del programa: ” A l’estiu la cultura no s’atura” d’aquest 2021.

Lloc: Jardins del castell
Preu: gratuït
Entrades: El mateix dia de l’espectacle, en línia ( clicant al botó de més abaix) o a partir de les 10h o a les oficines de turisme de 10h a 14h i de 16.30h a 20h. Aforament limitat.

RESERVAR ENTRADES