XXV CONCURS DE FOTOGRAFIA DELS PARCS DE GARRAF, D’OLÈRDOLA I DEL FOIX

El proper divendres 27 de novembre a les 20 h a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fdez Jurado,  es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors del  XXVI Concurs de fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix.

Enguany , atès la problemàtica sanitària provocada per la Covid, també es difondrà en directe per la pàgina de Facebook de Castelldefels Cultura. 

La bellesa singular dels paratges del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt de captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos HI havia dues categories:

La Modalitat premiada es qualsevol aspecte del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix.  S’atorgaran  els següents premis:

  • Un primer premi de 450 euros.
  • Un segon premi de 300 euros.
  • Un tercer premi de 175 euros.

També s’atorgaran 3 accèssits de 100 euros cadascun.

El concurs de  fotografia s’emmarca  dins del Programa Viu el parc dels Parcs del Garraf, i d’Olèrdola i dels Foix, es organitzat pel Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels amb el suport de  la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona