Revista cultural del 20 al 26 d’ abril de 2020

Des de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado continuem treballant per tal d’oferir-vos continguts, ara més que mai la Cultura no para i està del vostre costat. Hem dissenyat una revista d’activitats virtuals del 20 al 26 d’abril de 2020, que us donen accés a continguts i idees d’activitats per ocupar el vostre temps, de manera individual o en família.

ESPECIAL SANT JORDI I 8È ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA
La biblioteca està d’aniversari. Fem 8 anys!!!

El 23 d’abril del 2012 la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado va obrir les portes d’un nou edifici al centre de la ciutat. En aquest temps hem treballat per ser un servei de proximitat, evolucionant i millorant. La biblioteca vol continuar transformant l’entorn sent un espai cultural, educatiu, de promoció de la
lectura i de cohesió social i preservant i difonent la memòria col·lectiva de la ciutat de Castelldefels. I en aquest relat tothom té un paper protagonista.
Comptem amb tu per continuar endavant.

Gràcies a tots i totes vosaltres i per molts anys!

 DESCARREGAR LA REVISTA

Seguiu- nos a les xarxes sociales per estar al dia de totes las novetats i propostes.
Facebook –@CastelldefelsCultura
Twitter – @cdfcultura
Instagram – castelldefelscultura