Nova secció de la web amb propostes culturals #joemquedoacasa

Durant aquests dies de suspensió de l’activitat cultural als nostres equipaments, adoptada per tal de prevenir l’extensió del coronavirus SARS-CoV-2, us volem apropar activitats i recursos per poder gaudir des de casa, amb aquesta nova secció de la web de Castelldefels cultura.

La cultura no s’atura. En aquest espai us oferim un munt de propostes culturals on -line de Castelldefels, d’altres ciutats, i d’arreu del món, perquè aquests dies a casa siguin més entretinguts, divertits i amens. Estigueu atents i seguiu-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats i propostes.

Com la cultura no s’atura, comencem un mes d’abril cultural, amb el 1er de diversos espectacles de creació pròpia de les escoles de teatre de Castelldefels, Mary Pops In de Performing Arts Castelldefels de l’any 2012.

Aquests espectacles estaran penjats de dimecres a diumenge i es podran veure online, des de la secció arts escèniques.

#laculturanosatura  #joemquedoacasa  #castelldefels

Seguiu-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats i propostes.
Facebook –@CastelldefelsCultura
Twitter@cdfcultura
Instagramcastelldefelscultura