Dilluns 20 de gener comencen les inscripcions en línia al Carnaval 2020 de Castelldefels.

Enguany el Carnaval a Castelldefels se celebrarà en diferents espais i moments que detallem a continuació:

Carnaval a la platja (Dissabte 22 de febrer al matí), organitzat per les Associacions de veïns de Baixador i de LLuminetes amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, activitat oberta a la ciutadania.

Rua de Carnaval d’adults (Dissabte 22 de febrer a la tarda), organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels. Amb inscripció prèvia.

Rua de Carnaval Infantil (Diumenge 23 de febrer al matí), organitzat per la Xarxa d’espectacle Infantil amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, activitat oberta a la ciutadania. Inscripció prèvia. Majoritàriament, participen les escoles de Castelldefels. Amb inscripció prèvia.

Carnaval de la Gent Gran (Diumenge 23 de febrer a la tarda). Es desenvolupa al Centre Frederic Mompou i és organitzat per l’Associació de la gent gran de Castelldefels.

Enterrament del Rei Carnestoltes (Dimecres 26 de febrer a la tarda) organitzat per l’Agrupació de Cultura Popular i Perfoming Arts amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, activitat oberta a la ciutadania. Acte de tancament del carnaval.

Arriba la disbauxa, la diversió i l’alegria a la ciutat!   Som-hi Castelldefels!