XXV Concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix. Programa Viu el Parc 2019

El passat divendres 29 de novembre a les 20 h es va desenvolupar a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fdez Jurado, el lliurament dels premis als guanyadors del XXV Concurs de fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Santi Llacuna, Director del Parc del Garraf i del Parc d’Olerdòla i de diferents membres del grup de Fotografia Experimental de Castelldefels, organitzadors del concurs.

La bellesa singular dels paratges del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt de captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos HI havia dues categories:

Es van presentar un quarantena de participants, unes 120 obres , això suposa un increment d’obres presentades en relació a anys anteriors i els guanyadors van ser:

1a Modalitat: Qualsevol aspecte del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix.

  • 1er premi: Neus Rull
  • 2n premi: Maria del Mar Aguilera
  • 3er premi: Jordi Farran

2a Modalitat: Qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc.

  • 1er premi: Ignasi Pellisa
  • 2n premi: Irina Badia
  • 3er premi: Oriol Domingo

L’exposició itinerant del concurs de fotografia Viu el Parc comença a Castelldefels i romandrà a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Fdez Jurado fins al 10 de desembre.
La mostra es composa d’una quarantena dels millors treballs presentats.