Un estiu més la Biblioteca de la Platja Carme Romaní inicía temporada

Un estiu més la Biblioteca de la Platja Carme Romaní apropa la cultura a un entorn privilegiat: la platja de Castelldefels. De fet, la nostra Biblioplatja, una de les més veteranes de la xarxa de biblioteques estivals pels seus 25 anys d’història, és l’única que funciona a la demarcació de Barcelona.
Ara que arriba l’estiu i comencen les vacances escolars, la cultura i la lectura són, més que mai, un bon pla per als veïns i veïnes de totes les edats de Castelldefels, que a partir del dia 1 de juliol i fins el 30 d’agost podran gaudir d’una amplia oferta d’activitats i recursos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També s’ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, l’usuari només ha de presentar algun document que l’identifiqui.
Ja teniu plans per aquelles tardes d’estiu?
La Biblioplatja Carme Romaní és un espai per divertir-se en família, amb amics i amigues o en solitari; participant als tallers i activitats que s’hi ofereixen o gaudint de la lectura a l’ombra del pinar. Per fer-ho possible, aquest estiu obre les portes al juliol i l’agost, de dilluns a divendres de 17:30 a 21 h. Es troba al parc del Mar (al passeig Marítim, al costat del carrer 11).

Activitats diàries
Durant el mes de juliol, cada tarda, i durant l’agost els dilluns, dimecres i divendres s’han programat activitats familiars i gratuïtes per a tothom. La programació dia a dia es pot consultar en aquest enllaç.
Temàticament, l’estiu girarà al voltant del clàssic infantil de Lyman Frank Baum “El Màgic d’Oz”, publicat l’any 1900 i adaptat al teatre i al cinema en nombroses ocasions.
La biblioteca de la platja de Castelldefels porta el nom de la bibliotecària que la va fundar, Carme Romaní, com a record i homenatge.