Zombis a Castelldefels per la Festa Major d’Estiu

Dissabte 17 d’agost de 2019 durant 6 h se celebrarà a Castelldefels una survival zombi dins el programa de la Festa Major d’Estiu 2019.

Que és una survival zombi?

És un esdeveniment de supervivència per equips on has d’evitar ser caçat pels zombis. L’empresa World Real Games, es dedica a conquistar ciutats i convertir-les en l’escenari d’una trama. A cada racó, els actors desenvolupen part del guió en un escenari post apocalíptic, on els participants han de procurar lluitar amb els “bons” i guanyar als “dolents”. I tot això amb la suficient estratègia per a evitar que els nostres adorables zombis els impedeixin aconseguir els seus objectius. No guanya qui més corre o el més enginyós desentranyant cadascuna de les proves que elaboren. Guany el que més es diverteix i s’endinsa en el món de ficció que es construeix.

Màxim realisme: ens prenem la nostra pel·lícula de debò

Volen que el participant senti que és el protagonista de la seva pròpia pel·lícula. I no escatimen en detalls. Amb un equip de 51 maquilladores especialitzades a aconseguir que els zombis i els actors ens facin veritable por. A més, durant el transcurs del joc i si els participants són atrapats per l’eix del mal, passen a ser zombis i tenen la possibilitat de caracteritzar-se com a tal per a viure l’experiència des de l’altre costat. Els jocs duren sempre 6 hores. Encara que no estiguin vius. Qui va dir que els morts no eren capaços de sobreviure?

L’atrezzo que munten a cada ciutat et farà oblidar del dia a dia. T’hauran de tornar a preguntar el teu nom de nou. Fins i tot en quin any estàs. Busquen el màxim realisme, per això s’esforcen a convertir escenaris reals en ficció amb el seu equip de producció, que no escatima a portar tancs, helicòpters o vaixells si l’acció ho requereix. A World Real Games pensen que per a salvar-nos de la fi del món no cal reparar en despeses.

Per a més informació podeu consultar la web de Survival Zombie.