Espectacle Troia

La Ilíada i la Odissea com mai us les han explicades!

Un espectacle que us acaronarà els sentits, sempre des del punt de vista rigorós, atrevit, original i emocionant de Cor de Teatre.

Al Teatre Plaza de Castelldefels, divendres 22 de març de 2019 a les 21h al Teatre Plaza de Castelldefels.

Espectacle polifònico-teatral per a tots els públics inspirat en la Ilíada i l’Odissea, obres atribuides a Homer (segle VIII a.C.), i que són el conjunt d’episodis més important de la mitologia i les llegendes gregues.

Els 30 intèrprets de Cor de Teatre us faran viatjar amb les seves veus, pels episodis més emocionants d’aquestes dues obres literàries fundacionals de la cultura europea. Grans cors de la història de la música, arranjats per ser interpretats a cappella, faran evolucionar el relat, creant una fusió inseparable i molt potent entre la música i el teatre gestual. Cada nota té un gest assignat, a cada frase musical li pertany una acció teatral. Hi podreu escoltar Bach, Purcell, Haendel, Mozart, Verdi i Wagner, entre molts altres.

Troia, una veritable odissea! és un espectacle que emocionarà per la qualitat de la música, interpretada només amb la veu, i per la poètica posada en escena visual i emotiva, utilitzant diferents estils teatrals i coreografies. Un espai escènic evocador de telons gegants, simbolitzant un llibre, arrodoneix l’estètica del muntatge, amb un vestuari contemporani que transporta a un món imaginari on tot és possible, i una acurada il·luminació que ressegueix i reforça l’evolució del relat en tot moment.