Torna l’Escola de Castells

El pròxim 1 de març els Castellers de Castelldefels tornen a engegar l’Escola de Castells, oberta a tothom qui vulgui conèixer de prop la colla i el món dels castells.

Els Castellers de Castelldefels ja comencen a escalfar motors per aquesta temporada 2019, que iniciarán el pròxim 29 de març. Abans, però, i com és habitual en els darrers anys, posen en marxa una nova edició de l’Escola de Castells.

Durant tots els divendres de març, els Grocs oferiran unes sessions especials orientades a apropar el món dels castells a la ciutadania. Totalment gratuïtes i adreçada a gent de totes les edats (infants i adults), l’Escola de Castells ensenyarà als assistents com es construeix un castell, com es forma la pinya, com es puja i d’altres aspectes que van més enllà de la tècnica, com ara els múltiples valors que transmeten els castells: sacrifici, treball en equip, integració, amistat, esport, diversió, cultura, emoció...

Les sessions començaran el pròxim 1 de març i tindran lloc els quatre primers divendres entre les 19.00 i les 21.00 hores al local de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (Av. Lluís Companys, 16). La colla proveirà dels materials necessaris per a dur a terme l’activitat: cascs per als més petits i faixes per a tothom.

Els Castellers de Castelldefels porten una progressió ascendent que els va dur a completar el 2018 la millor temporada de la seva història. Per seguir creixent, fan una crida a la ciutadania perquè s’apropi a l’escola i conegui tot el que fan. “Fa dues temporades que els resultats han sigut increïbles, i per superar-ho necessitem més mans i més camises”, expliquen.

Un cop acabada l’Escola de castells, el 29 de març comença la temporada regular d’assajos de la colla castellera. Les persones a les quals els hagi agradat l’activitat se’ls encoratjarà a venir als assajos i a les sortides, és a dir, a formar part de la colla.