Rutes culturals amb el programa Acosta’t a la Cultura

El programa Acosta’t a la Cultura, ofereix rutes culturals, tallers i cursos durant 2 períodes anuals. De febrer a juny i d’octubre a desembre.

Ja teniu disponible la programació de febrer a juny de 2019.

5 rutes formen el conjunt d’activitats que ens ofereix el programa durant aquesta temporada, on la temàtica de la fi de la guerra civil espanyola, i el modernisme, són els elements predominants del conjunt. Visitarem ciutats com Figueres, Vilafranca, Santa Margarida i els Monjos, etc.

Com a novetat, per aquesta temporada hi haurà un període de preinscripció a les rutes en línia del 4 al 14 de febrer de 2019.

Una vegada finalitzat aquest període, l’Àrea de Cultura es posarà en contacte amb les persones que hagin realitzat la preinscripció per a confirmar-los la plaça a la ruta seleccionada. Així mateix, també se’ls informarà de la data del període d’inscripció per a cada una de les rutes perquè els usuaris puguin anar a l’Oficina d’atenció Ciutadana de l’Ajuntament a efectuar el pagament corresponent.