XXIV Concurs de Fotografia dels parcs de Garraf, d’Olèrdola i del Foix. Programa Viu el Parc 2018.

El passat divendres 30 de novembre a les 20 h es va desenvolupar a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fdez. Jurado, el lliurament dels premis als guanyadors del XXIV Concurs de fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix.

L’acte va comptar amb la presència del Regidor de Cultura, Festes i Participació Ciutadana, Sr Jordi Maresma, del Sr. Jordi Jürgens, tècnic de la Gerència del Servei d’Espais naturals de la Diputació de Barcelona i de diferents membres del grup de Fotografia Experimental de Castelldefels, organitzadors del concurs.

La bellesa singular dels paratges del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt de captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos .

Es van presentar un quarantena de participants, unes 120 obres en dues categories, això suposa un increment d’obres presentades en relació a anys anteriors i els guanyadors van ser:

1a Modalitat: Qualsevol aspecte del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix.


• 1er premi: Ignasi Pellisa

• 2n premi: Arturo Blasco

• 3er premi: Nora Haro

2a Modalitat: Qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc.


• 1r premi: Ignasi Pellisa


• 2n premi: Juan Carrión


• 3er premi: Oriol Domingo

L’exposició itinerant del concurs de fotografia Viu el Parc comença a Castelldefels i romandrà a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Fdez. Jurado fins al 10 de desembre. La mostra es composa d’una quarantena dels millors treballs presentats.