Ciberassetjament al Teatre Plaza

Dissabte 10 de novembre en el Teatre Plaza de Castelldefels a les 19h, espectacle: ”#1000 likes“

Lina torna a l’escola molt contenta, però aquest curs, els companys de classe i les xarxes socials li faran viure un any complicat difonent fotos i vídeos que la ridiculitzen. Com ho pot parar? podem fer alguna cosa? Amb l’ajuda d’una aplicació que connecta públic i actors en directe, l’audiència ajudarà a explorar les relacions de violència que troben refugi al món virtual i veurà com la història canvia a mesura que s’involucren els amics, la família… i els espectadors.

Que se sent quan una foto que preferiries amagar té 1000 likes?

Què passaria si en entrar al teatre els diguéssim als espectadors: “Per favor, estigueu atents als vostres telèfons mòbils”
Aquest espectacle, convida a participar al públic, des de l’espai virtual: a través d’una aplicació mòbil, on els joves en temps real pugues:

– Donar feedback (reconeixement positiu o negatiu) als espais virtuals creats pels personatges. Això permetrà tenir un debat sobre usos de les TIC.
– Col·laborar o parar l’assetjament (passant el missatge, posant més llenya al foc, parant el missatge, etc.). Això permetrà tenir un debat sobre l’assetjament virtual.
– Donar l’opinió a l’hora de decidir què escena treballar.

Us ho aneu a perdre?

Per a més informació: ” Espectacle #1000 likes “