Sant Jordi a casa 2020

La  tradicional festa de Sant Jordi 2020 a Castelldefels està cancel·lada, aquest any no podem gaudir dels diferents estands de roses i llibres, però us volem fer diferents propostes per gaudir d’un Sant Jordi a casa.

Estem treballant per oferir-vos un Sant Jordi digital en ple confinament a causa del COVID-19, però amb la tradició dels llibres i les roses .

El dimecres 22 d’abril  a la tarda, publicarem una programació cultural online. Durant la diada de Sant Jordi, dijous 23 d’abril, les anirem compartint a les xarxes socials de Castelldefels Cultura, de l’Ajuntament i de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. 

#santjordiacasa #laculturanosatura #joemquedoacasa

Veure notícia

Programa

Revista cultural del 20 al 26 d'abril de 2020

Especial Sant Jordi i 8è aniversari de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

DESCARREGAR LA REVISTA

El llibre … i el punt de llibre!

I pels qui regaleu un llibre aquesta diada de Sant Jordi, aquí teniu un tutorial de la Biblioteca per a fer un punt superbonic.

Perquè són els petits detalls els que marquen la diferència.

Que ningú es quedi sense rosa

Aquesta diada de Sant Jordi no teniu excusa. Aquí teniu dos tutorials d’allò més fàcils que la Biblioteca ha preparat perquè feu la vostra rosa i la regaleu als vostres éssers estimats.

I sobretot, un cop la tingueu feta, poseu-la al vostre balcó!

 

Concert Cant Coral Sant Jordi 2020

Les corals de Castelldefels: Coral Ventijol, Coro Pop Rock Performing Arts, Coral Germanor, Coro Rociero Blanca Paloma, Coral Marinada i Coral Margalló, ens ofereixen algunes de les seves cançons per celebrar plegats la diada de Sant Jordi.

Vídeo recomanacions de lectures

Sant Jordi arriba carregada de llibres i a continuació podreu veure uns vídeos on gent de la ciutat es disposa a fer les seves recomanacions. Llegim ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomanacions e-BIBLIO i e-FILM

L’eBiblioCat és el portal de préstec digital de la Xarxa de Biblioteques garanteix l’accés als continguts electrònics de manera legal. Funciona igual que la vostra biblioteca habitual, però a través de la xarxa.

Conté més de 100.000 títols als que podeu accedir-hi a través de l’ordinador o del dispositiu mòbil.

El seu funcionament és molt senzill: primer cal que us identifiqueu amb el vostre número de carnet de la biblioteca i la contrasenya.

Quan decidiu què voleu agafar en préstec, heu de triar entre descarregar-ho o veure-ho en línia. Els llibres es poden llegir durant 21 dies, i les revistes, pel·lícules i altres elements audiovisuals estan disponibles un sol dia.

DESCARREGAR LES PROPOSTES

Cada tarda contes amb la Benvalenta

Soc la pirata Benvalenta (… ja sabeu, la pirata que viu a la Sala Infantil de la biblioteca de Castelldefels).

Us vull felicitar aquesta diada de Sant Jordi a casa 2020 i ens veiem pel conte de Sant Jordi, dijous 23 d’abril de 2020 a les 17h al Facebook de la Biblioteca.

També us vull dir un parell de coses molt importants a tots els nens, nenes, pares, mares, avis, àvies… en fi, a tot ésser humà de la nostra ciutat.

Vull felicitar-vos a tots per quedar-vos a casa durant aquests dies. És una cosa molt valenta -… de fet, és molt de pirata Benvalenta-, això que estem fent de no moure’ns gens ni mica de la nostra llar. Ja veureu com si seguim junts en aquesta tasca d’aquí ben poquet aconseguirem entre tots derrotar al virus aquest anomenat Covid-19 i ben aviat podrem tornar a la normalitat.

I lmentre duri tot això de que no podem sortir de casa, he pensat que, aprofitant que la meva llar és ni més ni menys que la sala infantil d’una biblioteca plena a vessar de contes de tot tipus, us en podria explicar algun cada tarda.

Triaré els que més m’agradin, els llegiré i els podreu trobar al compte de Facebook de la Biblioteca. Cada tarda un conte diferent. Cada tarda una aventura diferent.