Festa Major d’Hivern

Data: Del 4 al 8 de desembre de 2020

Lloc: Carrers de la ciutat

Propostes lúdiques i culturals al voltant del 8 de desembre.

L’organització es reserva el dret de modificar el programa per raons de seguretat, climatològiques o de força major, o d’evolució de la COVID-19.

En cas de pluja s’anul·laran els actes i les activitats de carrer. S’anunciarà a les xarxes socials de Castelldefels Cultura.

NORMES I MESURES COVID-19

  • Recorda que a tots el espais cal mantenir una distància de seguretat entre persones d’1,5 metres.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en espais públics.
  • Les cadires estan situades per mantenir les distàncies de seguretat. No les desplacis del lloc.
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
  • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.

Les mesures seran de compliment obligatori per part de tots els assistents.

Programa

Dijous 26 de novembre

21.30 h Programa especial d’encesa de llums de Nadal amb l’actor i humorista de Castelldefels, David Fernàndez. Pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels.

Divendres 4 de desembre

18 h Espectacle familiar Fantasicontes per Tigretelèfon, de Viviana Escalé. Espectacle de dansa i música en viu inspirat en el llibre Contes per telèfon de l’escriptor i pedagog Gianni Rodari, un escriptor enamorat del llenguatge i visionari de la ment infantil com una font inesgotable de fantasia i veritat, a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Cal fer inscripció prèvia a la biblioteca (per c/e: biblioteca@castelldefels.org).

En cas que no es pugui fer presencialment, cal fer la inscripció prèvia i connectar-se a través de Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85100580426

Del 5 al 8 de desembre

Joc de pistes: De poble a ciutat, on els participants hauran de passar pels edificis, els equipaments i els espais emblemàtics de la ciutat, i respondre unes preguntes per avançar en la recerca. És necessari disposar d’un mòbil amb connexió a internet per a la realització del joc. Tots els grups inscrits tindran un diploma de participació i uns obsequis. Les tres famílies guanyadores obtindran també, un premi. Grup mínim de dues persones.

Em vull inscriure

Dissabte 5 de desembre

10.30 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta. Temari Si Ba shi Qi Gong,  i forma de 13 moviments de l‘estil yang. Per a tots els públics.

 

12 h. Acte de reconeixement  a les entitats que compleixen 25 anys, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En directe pel Facebook Live de l’Ajuntament de Castelldefels.

 

18 h Teatre familiar  Contes de Nadal, a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. Organitzat per la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils, al Teatre Plaza.  Preu: 6 euros. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’espectacle es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels. Per a més informació: www.teatreplaza.org

 

20 h Recital líric Una tarda d’òpera, a càrrec de Víctor Jiménez (contratenor), René Alberto Cazes (baríton), Sílvia Rovira (soprano) i Jordi Romero (pianista), que faran un recorregut per les àries més conegudes de diferents òperes. A la sala Margarida Xirgu. Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com  o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’espectacle es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels. Per a més informació: www.teatreplaza.org

Diumenge 6 de desembre

10.30 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta. Temari Si Ba shi Qi Gong,  i forma de 13 moviments de l‘estil yang. Per a tots els públics.

 

12 h Audició-concert de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, al Teatre Plaza. Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com            o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels.

 

19 h Píndoles teatrals, a càrrec dels grups de teatre Performing Arts, La Cuarta Paret, Diviertt i Paranoia Studi, a la masia de Can Roca de Baix, c/ Bisbe Urquinaona, 11 (pl Neus Català). Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com  o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels.

Dilluns 7 de desembre

D’11 a 13 h Taller de country a càrrec del grup Castelldefels balla country, als jardins del Castell. Activitat gratuïta. Aforament limitat. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com  o bé a taquilla el mateix dia de la funció.

 

12 h Teatre familiar  Mare terra, a càrrec de la Companyia del Príncep Totilau, al Teatre Plaza.  Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com     o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels. Per a més informació: www.teatreplaza.org

 

19 h Havaneres amb el grup Serra de Marina, al Teatre Plaza. Serra de Marina és un grup d’havaneres format a Vilassar de Dalt l’any 2004. Actualment a esdevingut un referent entre els actuals grups maresmencs. El seu repertori alegre i engrescador, inclou havaneres, cançons marineres i valsets. Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com            , o bé a la taquilla, el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels. Per a més informació: www.teatreplaza.org

Dimarts 8 de desembre

D’11 a 17h Exposició de les figures festives de Castelldefels (Gar-i-got, gegants i capgrossos), a l’edifici de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, Av. Lluís Companys, 6.

 

12 h Espectacle de balls tradicionals i música a càrrec de la Colla Nova de Bastons de Castelldefels, despenjada de castells, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, i concert de l’Associació Musical de Castelldefels,  als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Cal recollir l’ entrada anticipada a www.entrapolis.com, o bé a la taquilla, el mateix dia de la funció. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels.

 

18 h Espectacle familiar Marúnica a càrrec de la Cia Roberto G Alonso. Gratuït. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com  o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. Per a més informació: www.teatreplaza.org
En cas que no es pugui fer presencialment, aquest espectacle quedarà ajornat.

 

19.30 h Espectacle Cançons a càrrec de Carlos Bianchini Trio i Bego  Vázquez. Un recorregut per conegudes cançons del cinema clàssic americà, la poesia de Lorca, els ritmes llatinoamericans i el folk mediterrani combinades amb temes propis del pianista i compositor Carlos Bianchini. A la sala Margarida Xirgu. Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com, o bé a la taquilla, el mateix dia de la funció. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels. Per a més informació: www.teatreplaza.org