A l’estiu la cultura no s’atura

Data: juliol i agost 2021

La Cultura no s’atura. Aquest ha estat el lema amb què els serveis de Cultura de l’Ajuntament de Castelldefels hem mirat de mantenir viva l’activitat, excepcionalment on line, al llarg d’aquests mesos de pandèmia.

Concerts als jardins del Castell

En la línea del lema la Cultura no s’atura, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat una sèrie d’activitats que sí que permeten establir mesures per a una correcta prevenció de riscos. Un programa d’activitats culturals als jardins del Castell, durant els caps de setmana de juliol i agost.

També podeu consultar en aquesta pàgina les activitats de la Biblioplatja Carme Romaní ( Parc del Mar), el Cinema entre palmeres i el Festival internacional de cinema de Castelldefels, per aquest estiu 2021.

Per a més informació: cultura@castelldefels.org

Programa

Concerts als jardins del castell

Divendres 9 de juliol
22 h Wax & Boogie en concert ( Cicle Contrabaix)
En els darrers anys s’ha convertit en un dels millors i més valorats grups del panorama del Blues, el Rhythm & Blues i el Boogie Woogie.

Lloc: Jardins del castell
Preu: 8 €
COMPRAR ENTRADES

Dissabte 10 de juliol
22 h Òpera a la fresca: “El Barbero de Sevilla ”
És una ópera bufa en dos actes amb música de Gioachino Rossini i llibret en italià de Cesare Sterbini. La trama relata les peripècies d’una parella d’enamorats integrada pel comte de Almaviva i la jove òrfena Rosina. Bartolo, preceptor de la noia, també la pretén malgrat la diferència d’edat. Per a evitar-ho, la parella es val de l’ajuda del barber Fígaro, qui mitjançant embolics enganya a Bartolo i aconsegueix unir en matrimoni als enamorats.

Lloc: Jardins del castell
Preu: gratuït
Entrades: reserva d’entrades  en linia, el mateix dia de l’espectacle, a partir de les 10h o a les oficines de turisme de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

RESERVAR ENTRADES

Divendres 30 de juliol
22h Magalí Sare & Manel Fortià Duo ( Cicle Contrabaix)
Després d’anys tocant plegats amunt i avall, presenten el primer disc com a duet. Es tracta de Fang i núvol (Microscopi, 2020), un treball que aplega un repertori nodrit de la música d’arrel i acolorit amb sonoritats del jazz. Veu i contrabaix s’uneixen creant una sonoritat crua i despullada que juntament amb altres elements com el calaix o percussions menors creen una atmosfera càlida per a cada cançó.

Lloc: Jardins del castell
Preu: 8 €
COMPRAR ENTRADES

Divendres 6 d’agost
22 h Núria Garcia, violinista i músic electrònic en concert. Proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies on sonen les quatre cordes del violí en un projecte de música electrònica. Barrejant el violí elèctric amb efectes, sintetitzadors i bases electròniques llançades des de diferents controladors, creant loops i melodies que crearan un ambient sonor personal. Acompanyada d’ unes videoprojeccions amb làser que van creant formes i colors hipnotitzants en harmonia amb la música que sona. Un espectacle audiovisual sense precedents creant així una atmosfera molt emotiva, dinàmica i impressionant pels sentits.

Lloc: Jardins del castell
Preu: gratuït
Entrades: reserva d’entrades  en linia, el mateix dia de l’espectacle, a partir de les 10h o a les oficines de turisme de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

RESERVAR ENTRADES

Activitats Biblioplatja Carme Romaní

Un estiu més la Biblioplatja Carme Romaní acosta la cultura a la platja. Situada al Parc del Mar s/n
(al costat del carrer 11), la biblioplatja torna a obrir les seves portes el proper 5 de juliol fins el 27 d’agost.

Aquest any us esperem de nou per gaudir de l’estiu amb tots vosaltres!! De dilluns a divendres de 17 a 20.30 h podreu gaudir d’una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que us podreu endur a casa o bé consultar a la biblioteca. A més podreu gaudir de moltes activitats familiars i gratuïtes per a tothom! Consulteu la programació i els protocols i les mesures de seguretat que cal seguir per fer front al Coronavirus.

Aquest any celebrem el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine envoltats dels protagonistes de les seves faules. Històries on els animals prenen vida i tenen sentiments tan humans com tots nosaltres. Contes per reflexionar com ens comportem en el nostre dia a dia. Qui no ha fet mai el gandul com la cigala o s’ha vantat de córrer més ràpid que ningú com la llebre?

Activitats familiars sense inscripció prèvia i amb aforament limitat a les 19h (algunes activitats tenen una sessió extra a les 18h). Els infants han d’estar acompanyats d’un adult.

Un espai agradable sota els pins on gaudir de la lectura, la música i la cultura. Us hi esperem!!!

PROGRAMA DE ACTIVIDADES 2021

Cinema entre Palmeres

Durada: tots els DIJOUS durant els mesos de juliol i agost i 2 sessions al setembre de 2021.
Horaris: de 22.00h a 00.30h aproximadament.
Lloc: Pg.Marítim 159.Davant Restaurant Txoco.
Preu:
gratuït

Dijous 8 de juliol a les 22 h
PADRE NO HAY MAS QUE UNO 2
versió: castellà / subt.: anglès

Dijous 15 de juliol
FROZEN 2
versió: català / subtitulada en anglès

Dijous 22 de juliol
SONIC, LA PEL·LÍCULA
versió: castellà/ subtitulada en anglès

Dijous 29 de juliol
SCOOBY!

Pel·lícula en català

Dijous 5 d’agost
BOHEMIAN RHAPSODY
Pel·lícula en castellà amb sub. en anglès

Dijous 19 d’agost
ONWARD
Pel·lícula en català amb sub. en anglès

Dijous 26 d’agost
UNO PARA TODOS
Pel·lícula en castellà amb sub. en anglès

Dijous 2 de setembre
ESPIES DISFRESSATS
Pel·lícula en català amb sub. en anglès

Dijous 9 de setembre
LA LLAMADA DE LO SALVAJE
Pel·lícula en castellà amb sub. en anglès

Festival internacional de cinema de Castelldefels

La primera edició del FICC – Festival Internacional de Cinema de Castelldefels- es celebrarà de l’1 al 4 de juliol de 2021 a Castelldefels. Un certamen que pretén promoure la cultura cinematogràfica mitjançant la competició internacional de curtmetratges , la projecció de llargmetratges icònics englobats en una mateixa temàtica, i la celebració d’esdeveniments de participació popular per a totes les edats. Volem viure quatre dies d’inici d’estiu gaudint de cinema i entreteniment al voltant de l’entorn privilegiat que permet la localitat costera de Castelldefels.

CONSULTAR EL PROGRAMA