A l’estiu la cultura no s’atura

Data: juliol i agost 2020

La Cultura no s’atura. Aquest ha estat el lema amb què els serveis de Cultura de l’Ajuntament de Castelldefels hem mirat de mantenir viva l’activitat, excepcionalment on line, al llarg d’aquests mesos de pandèmia. En aquest temps s’han reprogramat espectacles i activitats per evitar-ne, sempre que ha estat possible, la cancel·lació definitiva.

Concerts gratuïts al Castell

En la línia del lema la Cultura no s’atura, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat una sèrie d’activitats que sí que permeten establir mesures per a una correcta prevenció de riscos.

Es tracta del cicle “La Cultura no s’atura a l’estiu”, un programa d’activitats culturals als jardins del Castell, durant els divendres de juliol i els dos primers divendres del mes d’agost, gratuïta, amb aforament limitat.

Caldrà recollir l’entrada el mateix dia de l’actuació a partir d’1 h abans de l’inici de l’espectacle a la porta principal del Castell.

Per a més informació: cultura@castelldefels.org

Programa

Divendres 10 de juliol

22 h Mar Vilaseca en concert
Pianista, cantant i compositora plena de frescor i sofisticació. Repertori marcat per l’influx dels Beatles, la black music dels anys setanta i diferents estàndards, afrontats amb personalitat i arranjaments propis. Cicle Contrabaix.

Divendres 17 de juliol

22.15 h The Red Pig Crossing en concert
Des de finals dels anys vuitanta, en Xavi Ollé (Guitarra i veu) porta component i interpretant el seu repertori basat en la música d’arrel Americana, creant un viatge a través dels grans clàssics de la música americana des de la perspectiva d’estranger.

Divendres 24 de juliol

22 h GANZÁ en concert
Grup de música brasilera resident a Barcelona, que, com el seu nom indica, “marca o compaso do samba”. Ho fa des d’una perspectiva fresca, amb un estil propi, resultat de la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb tocs de jazz i soul, respectant les arrels rítmiques baianas. Cicle Contrabaix.

Divendres 31 de juliol

22 h Concert de ES LO QUE HAY + FRAN MERCADER
Grup de blues, jazz i soul de Castelldefels, format per músics  amb una dilatada trajectòria musical. Tito Puerta  (teclats), Núria Almazán (veu), Fran Mercader (veu + guitarra), Toni Ponce (guitarra) i Arturo Blasco (guitarra).

Divendres 7 d’agost

22 h Concert de The Lindy Hopper band (swing)

Banda de swing nascuda a Badalona l’any 2016. El repertori es basa en temes dels anys trenta i quaranta, de solistes i orquestres de l’època del swing com Count Basie, Duke Ellington o Benny Goodman. La banda uneix tres de les tradicions jazzístiques més importants del jazz del segle XX. El grup s’ha especialitzat en música per a balladors de lindy hop i els seus concerts sempre s’han caracteritzat per la connexió amb aquests.

Dijous 13 d'agost

22 h Concert de MANCHA ‘E PLÁTANO
Grup de percussió, cant, poesia i ball que gira entorn del gènere afro porto-riqueny anomenat bomba. La bomba és un gènere de música i ball popular afro descendent nascut a Puerto Rico en el segle XVI a les hisendes sucreres. Les persones esclaves es reunien després de les llargues jornades per a desfogar-se i descansar, però també per a organitzar les escapades, plorar als perduts i per a celebrar el triomf d’aquells que havien fugit cap a la llibertat, els cimarrones. Cicle Contrabaix.

NORMES I MESURES COVID-19 CASTELL

  • Recorda que a tots el espais cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1.5
  • L’Ajuntament posarà a disposició gel desinfectant a la entrada.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en espais públics, i especialment quan no puguis mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones.
  • Les cadires estan situades per mantenir les distàncies de seguretat. No les desplacis del lloc.
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
  • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.

S’hauran de seguir les indicacions que en tot moment estableixi el personal d’organització en referència a distàncies i comportaments. Les mesures seran de compliment obligatori per part de tots els assistents.