Reis i Carters Reials

Data: Del 2 al 5 de gener de 2023

Ses Majestats els Reis Màgics d’Orient visitaran Castelldefels amb total normalitat.

Del 2 al 4 de gener podreu venir al Castell de Castelldefels a entregar la carta als carters reials i el dia 5 de gener, Ses Majestats arribaran pel matí a la platja de Castelldefels i per la tarda una vegada hagin descansat al castell, sortiran pels carrers de la ciutat amb les seves espectaculars carrosses.

 

Programa

Campament de Carters Reials

Enguany Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, enviaran uns dies abans de la seva arribada a la ciutat, els seus carters reials i patges, per a que atenguin a tots els nens I nenes, i recullin les seves cartes amb els seus desitjos més secrets. Veniu a viure l’espectacle en directe! Tots els personatges que acompanyen a Ses Majestats us esperen al Castell de Castelldefels. Validadors de cartes, carboners, etc

Dies: dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4 de gener de 2023
Hora: de 16 h a 20.30h
Lloc:
Castell de Castelldefels.

Reserva prèvia d’entrades a partir de dimarts 27 de desembre de 2022 a les 08 h.

RESERVAR ENTRADES

Els Reis arriben a Castelldefels

El dijous  5 de gener, els Reis d’Orient tornen a la nostra ciutat. L’arribada de Ses Majestats omplirà la ciutat, de màgia, llum i colors. Melcior, Gaspar i Baltasar saben que a Castelldefels sempre els rep un gran nombre de nenes i nens, que no es volen perdre la cavalcada.

Cavalcada del matí

12 h Arribada amb camell de Ses Majestats per la sorra de la platja de Castelldefels. Amb una caravana
de patges, carters reials i cavalls ben carregats de regals.  Hi haurà 3 punts accessibles: Avda Banys, c/ Ones i c/ Avet.
Recorregut: Sortida per la sorra de la platja a l’alçada de l’Av. República Argentina i arribada al c/ 5.  Una vegada finalitzat el recorregut Ses Majestats pujaran a descansar al Castell de Castelldefels, amb vehicles d’època.


Cavalcada de la tarda

18 h Sortida del Castell de Castelldefels.
Recorregut: Av. Manuel Girona, Pl. Joan XXIII, c/ Doctor Marañón, c/ Bisbe Urquinaona, c/ del Doctr Barraquer, Plaça de Pau Casals,  Av. Constitució, C. Dr Ferran,  C. Arcadi Balaguer, Pl. Església. L’arribada de la cavalcada de SSMM els Reis d’Orient a la plaça de l’Església està prevista sobre les 20 h aproximadament.

Pesebre Playmobil