Reis i Carters Reials

Data: Del 2 al 5 de gener de 2022

Enguany degut a la COVID-19 ens veiem obligats a organitzar de manera diferent l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Castelldefels.

L’organització es reserva el dret de modificar el programa per raons de seguretat, climatològiques, de força major, o d’evolució de la COVID-19.

Programa

Bústies reials

Al vestíbul de la Biblioteca RFJ, podreu trobar actives les bústies de Ses Majestats els Reis d’Orient, des de dilluns 20 de desembre de 2021 fins dimecres 5 de gener de 2022.

Tots els dies en l’horari especial de Nadal, el podeu consultar a wwww.bibliotecarfjcastelldefels.org, i el dia 5 de gener en què l’horari serà de 10 h a 15 h.

Campament de Carters reials

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient enviaran els carters reials i el patges uns dies abans de la seva arribada a la ciutat, perquè atenguin a tots els nens i nenes, i recullin les cartes amb els seus desitjos més secrets. Veniu a viure l’espectacle en directe! Tots els personatges que acompanyen Ses Majestats us esperen al Castell de Castelldefels.

Dies: diumenge 2, dilluns 3 i dimarts 4 de gener de 2022
Hora: de 16 h a 20.30 h
Lloc: Castell de Castelldefels

IMPORTANT: Cal reservar cita prèvia per a poder venir a lliurar la vostra carta. Reserva de cita prèvia disponible a partir de dilluns 20 de desembre de 2021 a les 8 h i fins dimarts 4 de gener de 2022 a les 20 h.

DEMANAR CITA PRÈVIA

Cavalcada de Reis

El dimecres  5 de gener els Reis d’Orient tornen a la nostra ciutat.

L’arribada de Ses Majestats omplirà la ciutat, de màgia, llum i colors. Melcior, Gaspar i Baltasar saben que a Castelldefels sempre els rep un gran nombre de nenes i nens, que no es volen perdre la cavalcada.

El programa previst és:

18 h Sortida del Castell de Castelldefels.

Nou recorregut: Av. Manuel Girona, pl. Joan XXIII, c/Dr. Mañaron, c/Albert Einstein, av. Constitució, c/Dr. Ferran, c/Arcadi Balaguer, plaça de l’Eglésia, av. Primer de Maig i arribada al Castell (el públic no podrà accedir).

L’acte de lectura de la carta dels desitjos es farà sense públic a la Sala Institucional del Castell, i serà retransmès en directe via streaming a través del perfil de Facebook de l’Ajuntament de Castelldefels.

També com a mesura de prevenció, enguany no es farà el tradicional repartiment de caramels des de les carrosses participants.

El dia 5, des de les 10 hores hi haurà unes bústies reials a la plaça de l’Església on els infants podran deixar les seves cartes.

El Consell Assessor en matèria de Covid de l’Ajuntament de Castelldefels, format per diferents àrees i serveis municipals, ha hagut de prendre aquestes decisions donades les xifres de contagi a la nostra ciutat, intentant compaginar el fet de mantenir la cavalcada però intentant minimitzar el risc.

Pessebre Playmobil

Des del 26 de novembre fins al 5 de gener (ambdós inclosos):

De dilluns a divendres 17 a 20.30 h i els dissabtes, de 10 a 13.30 h.

Queden exclosos: 24, 25, 26, 30 i 31 de desembre, i 1 de gener.