Reis i Carters Reials

Data: Del 2 al 5 de gener de 2021

Lloc: Al Castell, a Can Roca de Baix i a l'Espai del Mar

Hora: De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h

Enguany degut a la covid-19 ens veiem obligats a organitzar de manera diferent l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Castelldefels.

La primera activitat que us proposem, lligada amb el cartell de la festivitat d’aquest 2021, és la realització amb els més petits de la casa de la reproducció dels ninots dels Reis amb un taller de manualitats. En el vídeo següent podeu agafar idees:

Les vostres manualitat les podreu portar als següents comerços de la ciutat a partir de dilluns 14 de desembre, per ajudar-los a decorar els aparadors per a aquestes festes de Nadal 2020 – 2021.

Programa

Bústies reials

A partir de dilluns 14 de desembre de 2020 i fins al 5 de gener de 2021, podreu trobar actives les diferents bústies repartides per tota la ciutat. A continuació us detallem on les podreu trobar:

Als comerços de la ciutat

Els següents comerços de la ciutat, disposaran en els seus establiments de bústies reials per a recollir les cartes dels infants de la ciutat. El dia 5 de gener a la tarda, portaran les bústies a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

A la Biblioteca RFJ

Al vestíbul de la Biblioteca, trobareu tres bústies, 1 per a cada rei, on podreu dipositar les vostres cartes. Aquestes cartes es lliuraran el dia 5 de gener a Ses Majestats.

Digitals

Ses Majestats per a aquest 2021, han activat uns correus electrònics, per a cada un dels reis, on els infants de Castelldefels els podran enviar a partir de dilluns 14 de desembre de 2020 i fins a dimarts 5 de gener de 2021, les seves cartes en format digital i els infants rebran un missatge personalitzat en format vídeo del rei a qui li hagin enviat la carta.

Els correus electrònics on podeu enviar les vostres cartes digitals són:

rei Melcior
melcior@castelldefels.org

rei Gaspar
gaspar@castelldefels.org

rei Baltasar
baltasar@castelldefels.org

Carters reials

Dissabte 2 de gener de 2021 de 10h a 14h i de 15h a 21h, els emissaris de Ses Majestats, seran en els següents espais recollint les vostres cartes:

  • Castell de Castelldefels ( plaça del Castell s/n)
  • Masia Can Roca de Baix ( c/ Bisbe Urquinaona, 11)
  • Espai del Mar (passeig Marítim, 271 – 275 )

IMPORTANT:

Cal reservar cita prèvia per a poder venir a lliurar la vostra carta. Reserva de cita prèvia disponible a partir de dilluns 14 de desembre de 2020.

DEMANAR CITA PRÈVIA

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben a Castelldefels

El dia 2 de gener a partir de les 19.30h, podreu seguir l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a la ciutat, a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels.

Arribada de Ses Majestats

Els dies 3, 4 i 5 de gener de 10h a 14h i de 15h a 21h. Ses Majestats seran a diferents espais de la ciutat recollint en persona les cartes dels infants de Castelldefels:

IMPORTANT: És necessari reservar cita prèvia per a poder venir a lliurar la vostra carta.

DEMANAR CITA PRÈVIA

Dimarts 5 de gener a les 21.15h, podreu seguir pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels, la recepció oficial de les autoritats de Castelldefels a Ses Majestats els Reis d’Orient i la lectura de la carta de l’escola guanyadora del concurs de cartes als Reis.

Recepció oficial a Ses Majestats

Anem al teatre, que arriben els Reis!

Dissabte 2 i diumenge 3 de gener, podrem gaudir gratuïtament de dos espectacles en dues sessions de teatre familiar, relacionats amb la temàtica de la festivitats dels Reis. És necessari la reserva de les entrades amb anterioritat.

Veure l'espectacle de dissabte 2 de gener

 

Veure l'espectacle de diumenge 3 de gener

 

Pessebres

Visiteu el Pessebre col.laboratiu de Vista Alegre

Quan: Del 14 al 18 de desembre

On: pistes esportives de l’antiga escola Vista Alegre (c/ Cervantes cantonada amb Ramón y Cajal, zona dels horts).

Hora: de 9h a 19h

Projecte obert a qualsevol persona veïna del barri que hi vulgui participar. Comptem amb la col.laboració de les entitats següents:

  • Casa dels Oficis (els dos mòduls d’atenció a les persones i manteniment i rehabilitació d’habitatges)
  • Centre d’Atenció Diürna
  • Servei de lleure Macedònia
  • Grup de Ganxet de Vista Alegre
  • Infants participants del programa Vista Alegre Activa

Les persones interessades podran fer arribar les seves aportacions al pessebre a partir del mateix dia 14 de desembre. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb: 936651150 ext.1013 o al 670206801 i preguntar per Ester.

 

Pessebre de Playmobil:

A l’edifici de la República (carrer d’Arcadi Balaguer, 29), podreu visitar el pessebre elaborat amb figures de Playmobil, els següents dies i hores:

Del 7 /9 de desembre al 20 de desembre:
Horari de dl. a dv. de 17 a 21 h; ds. i dg. de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Del 21 de desembre al 30 de desembre:
Horari de dl. a dg. de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Del 2 de gener al 8 de gener:
Horari de dl. a dg. de 10 a 14 h i de 17 a 21 h