Castanyada

Data: 2021

Lloc: diferents espais de la ciutat

La Castanyada és una festa popular catalana que té el seu origen en una vella tradició pagana, que se celebrava a tota Europa, en la qual es festejava la fi del bon temps i el record dels avantpassats, en memòria dels quals les famílies es reunien al voltant de la taula per menjar els fruits típics de la tardor (castanyes, moniatos, carabasses, etc.), així com dolços (fruita confitada i panellets).

Reserva d’entrades de les activitats amb aquest símbol ♠:

  • En línia: a partir del dissabte 30 d’octubre, a les 17 h al web castelldefelscultura.org
  • Presencialment: Dissabte 30 d’octubre, de 17 a 21 h al Teatre Plaza i el mateix dia de la funció, 1 hora abans de l’inici de l’activitat.

Es poden fer un màxim de 4 reserves per activitat. Les entrades no validades 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle s’alliberaran per a les persones que no han pogut reservar-les amb antelació i vagin a taquilla. En cas de tenir reserves i no poder assistir a l’espectacle, agrairem que  informeu a Cultura@castelldefels.org

Programa

Divendres 29 d'octubre

20 h. Sala Margarida Xirgu. El que amaguen les parets. Sessió de contes musicats de Patricia Highsmith, a càrrec d’Inés Macpherson i Pol Fuentes, guitarra. Entrada gratuïta.

RESERVAR ENTRADES

Dissabte 30 d'octubre

12 h. Sala Margarida Xirgu. Hora del conte especial castanyada Marrameu Torracastanyes, a càrrec de la Cia. En Clau de clown. Recomanat per a infants a partir de 3 anys. Activitat familiar, cal inscripció prèvia:

Vine disfressat de castanyera o castanyer i et podràs endur una bosseta portacastanyes (fins esgotar-ne existències).

 

♠ 18 h. Teatre Plaza.  Concert de les bandes locals de Castelldefels. Amb els grups: OPUS PAIN, BRAINACHE I GEMATRIA. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Cal reservar les entrades prèviament.

RESERVAR ENTRADES

 

♠ 21 h. Teatre Plaza. Nit Jove de cinema de terror amb la projecció de la pel·lícula “INSIDIOUS” . Activitat del Casal de Joves.  Entrada gratuïta. Aforament limitat. Cal reservar entrades prèviament.

RESERVAR ENTRADES

Diumenge 31 d’octubre

♠ 12 h. Plaça Neus Català. Espectacle d’animació infantil Sarau de Castanyada, a càrrec de Rah-mon Roma. Espectacle familiar.

 

♠ 18 h. Teatre Plaza. Cinema infantil en català. Projecció de  la pel·lícula Hotel Transsilvània 3. Activitat familiar. Aforament limitat. Cal reservar entrades prèviament. Pots venir disfressat/ada.

RESERVAR ENTRADES