Castanyada

Data: 2022

Lloc: diferents espais de la ciutat

La Castanyada és una festa popular catalana que té el seu origen en una vella tradició pagana, que se celebrava a tota Europa, en la qual es festejava la fi del bon temps i el record dels avantpassats, en memòria dels quals les famílies es reunien al voltant de la taula per menjar els fruits típics de la tardor (castanyes, moniatos, carabasses, etc.), així com dolços (fruita confitada i panellets).

Programa

Divendres 28 d’octubre

21 h Concert D’amor i de mort, a càrrec de Jordina Biosca (actriu i narradora) i David Garcia (guitarrista), a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

RESERVAR ENTRADES

Diumenge 30 d’octubre

18 h Projecció de la pel·lícula Malsons, al Teatre Plaza. Activitat familiar. Pots venir disfressat/ada.

RESERVAR ENTRADES

Dilluns 31 d’octubre

18 h Hora del conte especial Castanyada La Castanyada de la Maixa a càrrec d’Albert Estengre. Recomanat per a infants a partir de 3 anys. Vine disfressat de castanyer o castanyera, i emporta’t el llibre Els Gegants de Castelldefels, a la pl. Neus Català (en cas de pluja es traslladarà a la Sala Margarida Xirgu).

 

19 h Castanyada popular a càrrec de l’Agrupació de Pirates Sardiners i Trabucaires de Castelldefels amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, a la plaça Neus Català.

 

21 h Nit Jove de cinema de terror amb la projecció de la pel·lícula Expediente Warren: El Caso Enfield , al Teatre Plaza. Amb ambientació a càrrec del Casal de Joves.  Activitat adreçada a joves de 14 a 30 anys.