Carnaval

Data: De l' 11 al 14 de febrer

Se celebra desprès de la Candelera (2 de febrer) i 40 dies abans de Pasqua.

El programa de la festivitat aquest any, es veurà afectat per les restriccions preventives davant la covid-19.

Les activitats que s’emetran en línia, les podreu seguir per aquests 2 canals digitals:

Només cal seguir-nos a Instagram (@bibcastelldefels) i connectar-se al nostre canal el dia i hora de l’activitat. Si no podeu connectar-vos-hi trobareu les activitats posteriorment al nostre apartat d’Instagram TV.
Podeu accedir al nostre canal de YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCgCFu4_4kXTuMr5uO63YyhQ) i a partir de la data i hora indicada trobareu el vídeo de l’activitat. Us animem a subscriure-us  al nostre canal.

Trobareu al costat de cada activitat el logo del canal digital pel qual s’emetran.

L’organització es reserva el dret de modificar el programa per raons de seguretat, climatològiques, de força major, o d’evolució de la COVID-19.

NORMES I MESURES COVID-19

  • Recorda que a tots el espais cal mantenir una distància de seguretat entre persones d’1,5 m.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en espais públics.
  • Les cadires estan situades per mantenir les distàncies de seguretat. No les desplacis del lloc.
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
  • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.

Les mesures seran de compliment obligatori per part de tots els assistents.

Programa

Dijous 11 de febrer

18.30 h. Taller Cuina de Carnestoltes, a càrrec de Walter Vogt Estudio Gastronómico. Activitat per a públic adult.

Divendres 12 de febrer

18 h. Hora del conte especial Carnestoltes La panxota d’en Carnestoltes, a càrrec d’Albert Estengre.  Activitat per a públic familiar.

20 h Representació teatral El pare de la núvia, amb Joan Pera, al Teatre Plaza. Venda d’entrades a: www.entrapolis.com, o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. Per a més informació: www.teatreplaza.org. Veniu disfressats i feu-vos una foto al photocall Teatre Plaza.

Dissabte 13 de febrer

10.30 h.  Taller de manualitats especial Carnestoltes Barrets del  Parc del Garraf: converteix-te en un dels seus animalons!,  a càrrec de Lola Conde. Infants de 3 a 6 anys.

Inscriu-t’hi i passa per la biblioteca a recollir el material. Places limitades. Tel. 936369697

12 h.  Taller de manualitats especial Carnestoltes Disfressa’t de pirata. La pirata Benvalenta t’ensenya com!  a càrrec d’Enigma Difusió Patrimonial.  Infants a partir de 7 anys.

Inscriu-t’hi i passa per la biblioteca a recollir el material. Places limitades. Tel. 936369697

18 h. Teatre familiar El vestit pop de l’Emperador a càrrec de la Cia. La Roda Produccions. Organitzat per la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Castelldefels. Venda d’entrades a: www.teatreplaza.org, o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. Per a més informació: www.teatreplaza.org. Veniu disfressats, feu-vos una foto al photocall del Teatre Plaza, i la penjarem al canal d’Instagram de la Xarxa d’Espectacles infantils i juvenils de Castelldefels.

Diumenge 14 de febrer

18 h Espectacle  Sing Along, amb la projecció de la pel·lícula Grease al Teatre Plaza. Es tracta d’un espectacle molt de moda als Estats Units i al Regne Unit, on el públic participa en forma de karaoke. Per a tots els públics. Entrada gratuïta. Cal treure l’entrada a taquilla el mateix dia de la funció. Horari de taquilla: de 10 a 12 h i de 16 a 18 h. Aforament limitat. S’hi pot assistir disfressat.