ASSOCIACIÓ LÚDICA EL CASTELL NEGRE

Adreça: Plaça Joan XXIII, 10 (Centre Cívic Frederic Mompou)

Pàgina web: www.castellnegre.org/

Correu-e: admin@castellnegre.org  

Descripció:

Constituïda inicialment per membres d'altres entitats amb àmplia experiència en la dinamització de comunitats, Es Castell Negre neix a la fi de 2010 amb l'objectiu de promoure i fomentar els jocs de taula com alternativa d'oci en totes les seves variants: tauler, rol, narratius i cartes, entre molts altres.

En El Castell Negre creem fermament en el potencial d'aquest tipus d'entreteniment com motor per a incentivar la creativitat i construir un marc de cooperació en dinàmiques de grup. És per això que, donada la demanda d'aquest tipus d'activitats, l'associació té preparada una agenda d'esdeveniments que inclou jornades de joc germanades amb altres associacions, trobades setmanals i tornejos eventuals de Magic The Gathering i WoWTCG, tallers de miniatures, sessions d'estratègia i simulació, partides obertes i iniciació als jocs de rol, així com un ampli rang d'activitats enfocades al públic de totes les edats, tant en l'espai públic com en la seu de l'associació.

Disposem d'una àmplia ludoteca a la disposició dels socis que consta de més de 70 jocs de taula, entre tauler i cartes, així com una llibreria engrossida per més de 25 manuals de rol per a sistemes amb ambientacions de cort fantàstic, modern o futurista. A més, entre els nostres socis contem amb directors de joc especialitzats en diversos d'aquests jocs i que regularment preparen i dirigeixen partides per a aquells jugadors que s'apuntin des del formulari d'inscripció en la nostra pàgina web.

Si busques un lloc en el qual poder jugar, competir amb uns altres als teus jocs preferits o simplement conèixer gent que comparteixi les teves aficions, has vingut al lloc apropiat.